Premiéra študentských filmov

👉Jedinečnosť odboru nie je len o názve, či technike, alebo možnostiach, ale najmä o ľuďoch, ktorí ho napĺňajú dennou prácou, ktorú za prácu vlastne ani nepovažujú a v našom školskom prípade aj žiakoch a ich rodičoch, ktorí tento krásny kus života spoločne s nami prežívajú.

☝️Nie je nič zvláštne na tom, ak žiak plní úlohy, povinnosti, vzdeláva sa a prípadne pracuje na projekte. Zvláštne, zábavné a hlavne zmysluplné to začína byť, keď pracuje na svojej budúcnosti, má možnosť objavovať nachádzať v sebe danosti, talent a hlavne keď môže robiť už počas školy to, čo chce a čo ho baví. Naviac, ak mu do cesty vstúpi lektor či pedagóg ktorý ho doslova vedie.

O to viac zvláštne a skvelé je to ak svoj výsledok „práce“ môže naozaj jedinečným spôsobom prezentovať doslova pred veľkým publikom v prípade našich multimedialistov v ozajstnej kinosále a za prítomnosti tých najbližších.

👌Presne takýmto skvelým zážitkom bola pondelková premiéra tohtoročných študentských filmov našich druhákov multimedialistov v Cinema City Slovensko v Aupark Shopping Center v Bratislave!

👏Dva skvelé filmy, ktoré natočili, doplnené o vtipné a úprimné reakcie v BTS videách, ako aj otázky a odpovede pred strieborným plátnom počas premiéry z publika. Podvečer plný zážitkov a možno až splnených snov. Tak by sa dala opísať včerajšia premiéra za ktorú sme vďační skvelým lektorom v multimédiách na Hálovej o ktorých bola reč v úvode, lektorov z veľkým „L“ Tomášovi Uhliarikovi zo spoločnosti uEenvision Studio a nie len “televízáckemu matadorovi” Vladimír Biskupský a jeho spoločnosti Astras.

Poďakovanie patrí samozrejme celému štábu oboch produkcií, hercom, ale aj rodičom, ktorí podporili túto skvelú tvorbu.

Ďakujeme a želáme veľa úspechov na filmových festivaloch!

Film s názvom: IT´S UP 2 U

Lukas Vyhnalík – réžia Jakub Švirloh – kameraman Samuel Kmeť – hlavný kameraman Matúš Gaštan – hlavný zvukár Ondrej Mikuška – asistent zvukára Peter Šišolák – kameraman Antónia Mihaličková – asistentka réžie Diana Naomi Mulinová – klapka a rekvizity Hana Miznerová – Hlavný osvetľovač Silvia Achbergerová – asistentka kamery Hana Vašeková – asistent kamery Magdaléna Gondorová – script

Film s názvom: Art of the underground

Režisér: Jakub Živner Asistent režiséra: Samuel Egyed DOP: Ján Bednárik Kamera: Ladislav Bališ, Adam Jablonský 1. Asistenti kamery: Jakub Madleňák, Daniel Kulich 2. Asistent kamery: Jasmína Bombošová Hlavný osvetlovač: Matej Franta Skript: Tomáš Farkaš Hlavný zvukár: Noel Kušnír Asistent zvukára: Martin Krchnavý

Reportáž a BTS video z premiéry: 🎤 Moderátor: ▹ Tomáš Jančula ▹ @tominoo_jj 💻 Animácie: ▹ Matej Jalč ▹ @_mattjalc_ 🎥✂ Video vytvorili: ▹ Jakub Javorčík, Daniel Hornáček ▹ @jakub_javorcik, @dano_h_

Picture of admin

admin

administrátor webového sídla SPŠE
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Elektrotechnické minimum - KURZ